woensdag 25 maart 2020

Email adres



Beste ouders, lieve 3e klassers,

hopelijk gaat alles goed met jullie! We denken veel aan jullie en omdat jullie onze klas, onze school, onze leerstof… toch niet zouden vergeten vinden jullie vanaf nu online heel wat herhalingsoefeningen. We leerden al heel wat in onze klas en het is dan ook belangrijk om deze leerstof goed te blijven herhalen.


Naast deze oefeningen is het ook goed om elke dag een kwartier luidop te lezen en onze maal- en deeltafels goed te herhalen.


Op scoodleplay.be staan er ook heel wat taken klaar. Daarvoor hebben jullie een inlogcode nodig. Stuur snel een mail naar imeldaderdeleerjaar@gmail.com. Dan sturen we je de inlogcode door.


Aan deze taken op scoodleplay.be en in jullie bundel kunnen jullie werken tot en met donderdag 2 april, bijna het begin van de paasvakantie.


Wij kunnen zien welke leerlingen goed geoefend hebben en of het goed gaat of niet. Zo kunnen we de oefeningen aan je niveau aanpassen.


En wil je het graag eens op een andere manier inoefenen, of werkt de site niet zo goed, dan kan je ook steeds naar de volgende site gaan: www.xnapda.be Hier vind je leuke instructiefilmpjes die jou helpen bij het leren en het herhalen.

Mochten jullie nog vragen hebben, kunnen jullie deze ook steeds mailen naar imeldaderdeleerjaar@gmail.com


Naast het oefenen van elke dag, is het ook belangrijk dat jullie regelmatig ontspannen. Maak een leuke wandeling, speel buiten, geniet van het zonnetje…


We denken aan jullie en hopen dat deze periode snel achter de rug is. Wij kijken er naar uit om samen met jullie terug te leren, te spelen…


Dikke knuffel,


Juf Kristien en juf Annelaure












Geen opmerkingen:

Een reactie posten